Anda Pelawat Ke

AMARAN : DILARANG MENCARUT
Sebarang Komen/Idea Sila Isi Borang Dibawah.

Monday, September 20, 2010

Selamat Hari Raya Kekawan...




Assalamualaimum dan Salam 1 Malaysia.
Lama sungguh tak update blog ni maklum lah bz tolong kawan meniaga dibazar ramadan serta berDj sempena Raya Sale di Danga City Mall,Johor Bahru.

Nampaknya blog ni dapat dibuka kerana terkena malware dari logo atau link GengBlogger yg saya sertai tapi apa pun berjaya gak remove logo Gengblogger yg masih terselit kt halaman blog saya.

Malam ni saje je nk update blog ni nk kasik stastik naik (hehe) tp ada gak story2 yg tak sempat nak share terutamanya mengenai pemergian Pelakon dan Pelawak iaitu M.Rajoli yg telah meninggalkan kita baru2 ini serta pelakon dari Singapura iaitu M.Rafee.
Semalam ada juga terpandang wall artis Mentor 4 iaitu Nani menyatakan ibunda kepada juara Mentor 4,Mohd telah kembali kerahmatullah pada malam semalam.Ada gak cari info ttg Mohd ni tapi xde gak top story ttg pemergian ibunda Mohd.Kalau kata Nani tu betol xkan nak memaik lak kan?Apa pun sesama kita sedekahkan Al-Fatihah buat yg pergi dahulu dari kita termasuklah buat bonda dan ayahnda ku..Al-fatihah..

Oklah tukar cerita pasal raya 2010 lak...Kali ni raya mmg tak besh sungguh pasal kali pertama beraya tanpa mama dan kali kedua beraya tanpa abah...mmg x besh langsung smpikan rumah tak terurus jadinya gara2 semangat raya xde langsung..
Walau ada gak g shopping raya tp ia sementara je utk hilangkan rasa sedih pd diri ini...Pergi beraya pun alahai pun xde mood gak tp nk buat mcm mana kan dah naseb anak yatim piatu..
Tapi masih lagi sempat saya nk ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin pada kekawan yg mengenali terutama di blog,facebook,twitter,komuniti fungkur,komuniti rilek dan mana2 komuniti yg mengenali Dj Nash.
Baiklah jumpe lagi le bagi sesi update blog seterusnya...




Blog Widget by LinkWithin
 

Nashfm Entertainment - Dunia Muzik Anda™ Copyright © 2009 - 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha