Anda Pelawat Ke

AMARAN : DILARANG MENCARUT
Sebarang Komen/Idea Sila Isi Borang Dibawah.

Thursday, June 11, 2009

FungkurFM Tersungkur Kali Terakhir!!!!


Tepat jam 12 tgh mlm dihari Jumaat bertarikh 12hb Jun 2009 dalam sejarah dunia penyiaran radio internet.Sebuah radio internet yg agak gagah dlm dunia internet iaitu radio internet Fungkurfm yg bertagline Bukan Sekadar Berhibur,Dengarkan Sampai Tersungkur akan tersungkur buat buat selamanya dipersada radio internet.
Tutupnya Fungkurfm ada sebab2 tertentu so Fungkurfm di tutup utk selamanya untuk mengelakkan sesuatu yg kami x larat tanggung maka tutuplah fungkurfm.
Jadi mmg sedih Fungkurfm ditutup maklum lah aku wujud didunia dj online yg agak maya kalau x mana lagi di fungkurfm la sbb byk suka dan duka disana aku pelajari sbg dj online.Apa ntah kami terutama DJ2 di Fungkurfm dh macam satu family yg mcm satu bumbung walau jarak semua dj di Fungkurfm mmg jauh tp perhubungan yg medekatkan kami cuma secara online mengunakan YM.
Ketiadaan Fungkurfm,ikatan antara dj2 difungkurfm x akan renggang sbb kami sentiasa berhubung dgn YM.Yang sedih sekali adalah promo2 FungkurFM yg kami cipta bersama cuma tinggal kenangan sahaja untuk selamanya...
Aku mengucapkan terima kasih pd semua dj2 FungkurFM yg support aku dj kt situ x lupa la en fakri yg izinkan aku kt situ utk curahkan bakat dan x lupa pd semua pendgr Fungkurfm yg selalu sokong kami...
Apa pun thank semua...
Terima kasih FungkurFM....Jasamu tetap ku kenang...


1 comments:

~anis~ said...

ha???? lagi???? bukan ka dah bukak lik ari tu??skg ni tutup lg??adeh..sedih baca keterangan di atas..

Post a Comment



Blog Widget by LinkWithin
 

Nashfm Entertainment - Dunia Muzik Anda™ Copyright © 2009 - 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha